© Kuva: Getty Images

Nico Rosberg saamassa jatkosopimuksen Mercedekselle: ”Hän on ykkösvaihtoehtomme”

Nico Rosbergin sopimus Mercedeksen kanssa päättyy tähän kauteen, mutta tallin pomo Toto Wolff kertoo, että jatkosopimus on hyvin todennäköinen.

– Nico on osa tätä perhettä, emmekä ole edes keskustelleet kenenkään muun kanssa, Wolff sanoo BBC:lle.

– Olemme kuljettajillemme velkaa sen, että keskustelemme aina heidän kanssaan ennen kuin olemme yhteydessä kehenkään muuhun. Olemme antaneet asian olla nyt, koska haluamme Nicon keskittyvät täysillä alkavaan kauteen.

BBC kysyi Wolffilta, onko hän kiinnostunut esimerkiksi Toro Rosson nuoresta lupauksesta Max Verstappenista.

– F1:ssä mikään ei ole mahdotonta. Pidän Maxista kovasti ja rankkaan hänet korkealle. Pidän myös Red Bullin pojista Daniel Ricciardosta ja Daniil Kvyatista, mutta heillä kaikilla on omat sopimuksensa.

– On oltava realisti potentiaalisten kandidaattien suhteen. Nico on kuitenkin ykkösvaihtoehtomme ilman muuta. Juttelen hänen kanssaan ja selvitän mitä hän haluaa, sitten vasta tulee ehkä aika olla yhteydessä muihin, Wolff sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!