Entinen Red Bullin aussikuski Mark Webber sanoo, että hänen maanmiehensä Daniel Ricciardo on jo nopeampi kuljettaja, mitä hän koskaan oli.

Yhdeksän GP:tä Red Bullilla vuosina 2009-2013 voittanut Webber sanoo, että Ricciardossa on ainesta maailmanmestariksi, kunhan hänen allaan on riittävän hyvä auto.

– On selvää, että hän on todella nopea kuljettaja. Hän alkaa myös olla jo yksi kokeneimmista kuljettajista kärkitiimeissä. Uskon että hän on ihan potentiaalinen tuleva maailmanmestari, kunhan vain tilaisuus siihen on otollinen, Webber sanoo CNN:lle.

– Hän tarvitsee alleen vain oikean auton. Hän on jo nyt paljon nopeampi ja kuin minä koskaan olin, joten tälläkin kaudella on tärkeää, että hän näyttää osaamisensa.

Ja kun Australian GP:tä kohti ollaan menossa, muistuttaa Webber myös Ricciardon merkityksestä koko lajille Australiassa.

Alan Jonesin ja minun GP-voittoni välillä taisi olla 22 vuotta, joten ei australialaisia huippukuskeja kovin usein ole nähty. On tärkeää, että Ricciardo liehuttaa Australian lippua F1:ssä ja luo siten uskoa nuorille kuljettajillemme.