© Kuva: Getty Images

F1-avauksen pettynein mies aikoo näyttää närhen munat: “Otan isot pisteet Bahrainista”

Daniil Kvyatin avauskilpailu Australiassa päättyi ennen kuin ehti alkaakaan: hänen Red Bull RB12-autonsa hyytyi mekaaniseen vikaan jo ennen starttia.

Ei siis ihme, että Kvyat lähtee kauden toiseen osakilpailuun Bahrainiin täynnä voittamisen nälkää – varsinkin, kun Red Bull näyttäisi kulkevan: tallikaveri Daniel Ricciardo oli avauskisan neljäs.
– Auto vain sammui ihan itsestään. Se ei ilmeisesti halunnut kilpailla sinä päivänä. Mutta Bahrainissa aloitetaan sitten kausi uudelleen alusta. Tunne olevani tosi paljon vahvempi kuin viime vuonna ja Bahrainin rata sopii minulle hyvin, Kvyat sanoi formulaspy.com-sivustolle.

– Vuosi sitten radan pitkä suora aiheutti meille vähän ongelmia, mutta nyt pystymme parempaan. Uskon vahvasti että tulemme olemaan siellä erittäin hyviä. Tähtäämme siihen, että molemmat autot tuovat sieltä isot pisteet, Kvyat sanoi.

– Bahrainin rata näyttää helpolta, mutta itse asiassa siellä on kaikkea muuta kuin helppoa ajaa hyvä kierros. Pidän todella paljon iltakilpailusta keinovaloissa, fiilis on siellä kuin olisit avaruudessa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!