© Kuva: Getty Images

Tulokastallia osataan pelätä kilpailijaleirissä: ”Voivat saavuttaa meidät nopeasti”

Sauberin kisakuljettaja Felipe Nasr ei laske tulokastalli Haasia ulos taistossa F1-sarjan keskikastin herruudesta. Brassikuski uskoo amerikkalaistiimin pystyvän olemaan erittäin kilpailukykyinen tulevalla kaudella.

Haas on vahvasti Ferrarin tukema, mutta kauden avaustesteissä uusi auto kärsi vielä pienistä ongelmista ja Sauber vaikuttikin olevan jopa edellä Ferrarin uutta suosikkia. Nasr ei anna ensivaikutelman kuitenkaan hämätä.

– Resursseiltaan ja taloudeltaan he voivat saavuttaa meidät hyvinkin nopeasti. Uudelle tiimille on aina haaste aloittaa F1-sarjassa ja saada kaikki toimimaan. Mutta uskon heidän onnistuvan siinä nopeasti, Nasr toteaa Autosportille.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!