F1-autoihin on ehdotettu lisättäväksi erillistä pääsuojaa kuljettajille. Halo-nimellä tunnetussa, ainakin toistaiseksi suurinta suosiota nauttivassa ratkaisussa kuljettajan pään yläpuolelle tulisi vaakasuuntainen kaari, joka kiinnittyy etureunastaan kuljettajan eteen auton nokan takaosaan pystytolpalla.

Vaikka sekä kuljettajien yhdistys GPDA sekä FIA ovat suhtautuneet esitykseen positiivisesti, ei kuljettajien eristäminen ulkomaailmasta uusilla ratkaisulla innosta kaikkia.

– Se on henkilökohtainen näkemykseni. En vain pidä ajatuksesta (suljetuista ohjaamoista). Minusta sen pitäisi pysyä avonaisena, Force India -kuski Nico Hülkenberg kommentoi Autosportin mukaan.

Myöskään täysin umpinaista ohjaamoa vähemmän suljettu halo-ratkaisu ei saa hänen kannatustaan.

– Ei, olkoon asia siten kuin se jo nyt on, Hülkenberg toteaa.

Hülkenberg on ajanut menestyksekkäästi myös umpiautoilla muun muassa voittaen Le Mansin 24 tunnin ajot viime vuonna, mutta silti hän haluaa pitää formulat ja umpiautot eri asioina.

– Formula-autot ovat aina olleet avoimia, ja minun silmissäni niiden pitäisi myös pysyä avoimina. Urheiluautot taas ovat asia erikseen. Ne ovat kehittyneet sellaisiksi kuin ovat, eikä niissä ole ongelmaa ajaa, vaikka edessäsi onkin ikkuna, Hülkenberg kommentoi.