F1-talli Mercedes oli tällä kaudella musertavan ylivoimainen. Tallin kuljettajakaksikko Lewis HamiltonNico Rosberg nappasi kauden 19 kisasta 16 voittoa sekä 12 kaksoisvoittoa.

Mestaruusmarsin aikana kuultiin kuitenkin myös soraääniä. Sekä Rosberg että Hamilton pitivät meteliä kauden aikana koettuaan tulleensa kaltoin kohdelluiksi. Tämä saattaakin olla jatkossa liikaa jopa voittoisan hopenuoli-joukkion johtajalle Toto Wolffille.

– Meillä on joskus ongelmia voittaa kisa sunnuntaina, ja silloin aina toinen kuskeistamme valittaa. Tämä vaikuttaa suoraan tiimimme henkilökunnan moraaliin. Tämän täytyy loppua, Wolff jyrähtää ESPN:lle.

Wolffin mielestä on ensiarvoisen tärkeää, että tallilla on käytössään kaksi nopeaa kuljettajaa, mutta hän haluaa heidän olevan myös helppoja työtovereita.

Wolffin mielestä Rosberg ja Hamilton muodostavat tällä hetkellä myös hieman yllättäen tallin heikoimman lenkin.

– Suurin heikkoutemme on kuljettajiemme välinen suhde. Ja joskus myös kuljettajan ja tallin, Wolff toteaa viitaten Hamiltonin viime kisoissa kuultuun kitinään tiimiradiossa.

Hamilton solmi aiemmin tänä vuonna kolmen vuoden jatkosopimuksen saksalaistallin kanssa. Rosbergillakin on sopimuksessaan jäljellä ajovuosia ainakin ensi kauden loppuun asti.