Huolimatta McLarenin kaikki odotukset alittaneesta kaudesta Fernando Alonson ja tallin johon välinen suhde on selvästi paremmalla tolalla kuin edellisellä kerralla, sanoo McLarenin kisajohtaja Eric Boullier.

Alonson edellinen visiitti tallissa 2007 päättyi jo vuoden jälkeen myrskyisästi espanjalaisen odotettua saavansa johtokuljettajan aseman. Silloinen supertulokas Lewis Hamilton kuitenkin osoittautui enemmän kuin vaikeaksi palaksi kaksinkertaiselle maailmanmestarille purtavaksi, eikä McLaren antanut etuasemaa kummallekaan kuljettajalle.

Boullier kertoo Autosportin tuoreessa kausikatsauksessa, että Hamiltonin menestys saattoi olla kuitenkin enemmän tallin johdon mieleen.

– Minusta ongelmana oli pääosin talon oma tuote. Lewis oli luonnollisesti kodin suosikki, koska hän oli britti, varttui McLarenilla, eikä sille voi mitään. Fernandon seurueen olisi pitänyt varoittaa häntä siitä, Boullier sanoi.

– Erona nyt on se, että hän seitsemän vuotta vanhempi ja luulen, että McLaren kuuntelee häntä kenties hiukan enemmän. Mutta en halua käsitellä asiaa tämän enemmän, koska ei ole reilua kritisoida menneisyyttä.