McLarenin konsernipomo Ron Dennis on myöntänyt, että talli menetti 30-vuotisen sponsorinsa TAG Heuerin yritysten välisten erimielisyyksien seurauksena.

Luksusmerkki siirtyi ensi kaudeksi Red Bullin kumppaniksi kuvaillen energiajuomabrändiä ”nuorekkaaksi, dynaamiseksi ja määrätietoiseksi”. Ominaisuudet eivät ilmeisesti McLarenia kuvanneet.

– Sanotaan näin, että historialanka vedettiin tiukemmalle ja tiukemmalle. Minulla ja [TAG Heuerin] nykyisellä toimitusjohtajalla oli perustavanlaatuisia mielipide-eroja tietyissä asioissa, Dennis sanoi Autosportin mukaan.

– En jakanut hänen näkemystään radikaalista asennoitumisesta sponsorisuhteeseen, mikä mielestäni oli meidän brändillemme sopimaton. Monte Carlossa oli yksi erityinen hetki, joka ei mielestäni ollut positiivinen.

Huolimatta kaupallisista tappioista, joita McLaren on viime vuosina kärsinyt, Dennis vakuuttaa tallin olevan yhä hyvässä asemassa.

– Minä olen varsin optimistinen neuvotteluista, joita käymme, mutta on parempi odottaa ja katsoa, kuinka aloitamme ensi kauden, hän sanoi.