DTM-kuljettaja Daniel Juncadella voitti lauantaina Mercedeksen vuotuisessa Stars & Cars -tapahtumassa nyt ensimmäistä kertaa järjestetyn kilpa-ajoturnauksen.

Kisassa oli mukana kaikkiaan 16 osallistujaa, jotka kilpailivat toisiaan vastaan pareittain tiputtaen häviäjän jatkosta.

Suomalaisista mukana oli Mika Häkkinen, joka kilpaili ensimmäisellä kierroksella formula ykkösten hallitsevaa mestaria Lewis Hamiltonia vastaan häviten tälle.

Merceksen F1-kuskit Hamilton ja Nico Rosberg tippuivat pelistä semifinaaleissa. Juncadella sai finaalissa vastaansa nuoren Pascal Wehrleinin.

– Olen todella ilahtunut. Tunsin oloni hyväksi autossa ja löysin hyvän rytmin, Juncadella kehui voittoaan.

Tapahtumaa Stuttgartin Mercedes-Benz Areenalla oli seuraamassa yli 36 000 katsojaa.