Ferrarin F1-henkilökunta kokoontui edustamaan italialaistiimiä Maranellossa järjestetyissä Gestione Sportiva -juhlissa eilen lauantaina.

Paikalla olivat luonnollisesti myös tallin kisakuljettajat Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel. Ennen ansaitulle joululomalle siirtymistä molemmat muistelivat mennyttä kautta jakaen kiitosta tallin henkilökunnalle.

– Kausi ei alkanut osaltani parhaalla mahdollisella tavalla, mutta se päättyi nousujohteisesti. Meidän täytyy jatkaa kovasti työskentelyä, mutta olen varma, että se tuottaa myös tulosta. Olemme tällä hetkellä mielestäni erittäin hyvä tiimi, Räikkönen totesi tilaisuudessa.

Räikkösen tallikaveriksi täksi kaudeksi siirtynyt Vettel oli myös innoissaan päättyneen F1-kauden tuloksistaan.

– Tämä ensimmäinen vuoteni Ferrarilla on ollut fantastinen. Se sisälsi paljon menestyksen hetkiä. Italian ja Saksan kansalllislaulujen kuuleminen palkintojuhlallisuuksissa on sykähdyttävä hetki. Haluan kiittää kaikkia heitä, jotka ovat mahdollistaneet tämän punaisen ihmeen, Vettel iloitsi.

Tallipäällikkö Maurizio Arrivabene iloitsi myös menneestä kaudesta, mutta hän odottaa ensi kaudelta vieläkin parempaa.

– Tavoitteemme ensi kaudella on olla vieläkin parempia, jotta Ferrarin logo ansaitsisi sen mitä sen kuuluukin ansaita. Kilpaileminen on osa DNA:mme.