F1-kauden päättymisen jälkeen eri mediat ovat luoneet jos jonkinlaista listaa ja kollaasia päättyneestä F1-kaudesta. Arvostettu brittijulkaisu Autosport pyysi asiantuntijoitaan listaamaan kauden suurimmat yksittäiset hetket.

Lehden F1-kirjeenvaihtaja Ian Parkes nosti omalta osaltaan kauden suurimmaksi yllätyksekseksi Ferrarin ja Kimi Räikkösen jatkosopimuksen julkistamisen. Pahasti tallikaverinsa jyräämäksi jäänyt Räikkönen ei vakuuttanut brittitoimittajaa.

– Vietettyään jo kauden 2014 Fernando Alonson varjossa sai Räikkönen täksi kaudeksi käsiinsä paremmin itselleen sopivan kaluston. Mutta iso liuta virheitä, erityisesti aika-ajoissa ja kauden alkupuoliskolla kielivät hänen lähtönsä puolesta, mutta Ferrari päätti kuitenkin jatkaa yllättäen hänen sopimustaan. Se tulee kuitenkin varmasti olemaan hänen viimeisesnsä, mikäli Räikkönen jää jälleen soittelemaan toista viulua Sebastian Vettelin rinnalla, Parkes sivaltaa.

Myös Lawrence Barretto nosti Räikkösen kauden pettymykseksi. Moitteita tuli Räikkösen heikosta tulostasosta Vetteliin nähden.

Edd Straw jäi jossittelemaan Valtteri Bottaksen suoritusta Silverstonessa. Jos hän saisi muuttaa yhden asian viime kaudelta, olisi hän antanut Bottaksen yrittää repiä kaulaa takana hengittäneisiin Mercedes-autoihin Felipe Massan toimiessa tulppana. Oikeassa elämässä brasilialainen pidätteli kuitenkin suomalaista takanaan, ja lopulta Mercedekset onnistuivat puikahtamaan kaksoisvoittoon.

Suurimmat kehut kaudelta keräsivät Max Verstappen, Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel. Räikkösen lisäksi risuja saivat McLaren-Honda, Red Bull-Renault sekä F1-päättäjät, jotka ovat pilaamassa lajia.