Ferrari palasi takaisin F1-maailman huipulle nappaamalla kolme osakilpailuvoittoa sekä valmistajien sarjan kakkostilan.

Tallin suurimmasta menestyksestä vastasi kuitenkin talliin täksi kaudeksi liittynyt Sebastian Vettel. Kauden 2007 maailmanmestari Kimi Räikkönen jäi selkeästi tallikaverinsa varjoon saavuttaen vain kolme palkintokorokesijoitusta. Vettelille niitä kertyi kaikkiaan yksitoista.

Tallipäällikkö Maurizio Arrivabenen mielestä suomalainen ajoi kuitenkin paremmin kuin täysin penkin alle menneellä edelliskaudella.

– Viime vuoteen verrattuna tämä oli hyvä. Hänellä oli kuitenkin omat ylä- ja alamäkensä. Joskus syy oli hänessä, joskus meissä, Arrivabene totesi Sky Sportsille.

Italialaisluotsi vakuuttaa tallinsa olevan kuitenkin täysin suomalaiskuljettajansa tukena myös jatkossa. Talli haluaa maksimoida molempien kuljettajiensa tulokset.

– Haluamme auttaa häntä ja myös antaa hänelle tietynlaista painetta. Tallina annamme kaikkemme, joten myös hänen täytyy tehdä oma työnsä hyvin.

Arrivabene aikoo tehdä Räikköselle hyvin selväksi, mitä suomalaiskuljettajalta odotetaan ensi vuonna.

– Kimi nyt vain on sellainen kuin on. Tallilla on hieno suhde häneen ja sellainen suhde saadaan Kimin kanssa vain, kun pelataan aina avoimin kortein ja sanotaan asiat hänelle suoraan. Joskus rehellisyys satuttaa, mutta sellainen työsuhteemme nyt on, Arrivabene totesi rehellisesti.