Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ei toivo Red Bullin vetäytyvän pois F1-sarjasta, mutta tämän kauhuskenaarion kuitenkin tapahtuessa uskoo saksalainen F1-sarjan kuitenkin selviävän.

Red Bull -johtaja Dietrich Mateschitz roikottaa F1-projektiaan yhtä löysässä hirttonarussa. Jos Red Bull ja Toro Rosso eivät saa ensi kaudeksi Mateschitzin mieleistä voimanlähdettä, uhkaa itävaltalainen lähteä lajista ovet paukkuen.

Wolff ei toivoisi kilpakumppanin tekevän mitään lopullista liikettä.

– Red Bull on erittäin tärkeä brändi formula ykkösille ja toivonkin heidän pysyvän mukana lähtöruudukossa myös ensi kaudella. Toivon heidän löytävän moottorintoimittajan, Wolff toteaa motorsport.comin mukaan.

Mercedes ei kuitenkaan aio tehdä yhteistyötä Red Bullin kanssa. Mikäli kukaan muukaan ei tartu syöttiin ja pelätty vetäytyminen tapahtuisi, ei Wolff jäisi surkuttelemaan lajin kohtaloa.

– Muutama vuosi sitten Honda, BMW ja Toyota vetäytyivät kaikki hyvin lyhyen ajan sisällä. Kaikki ne ovat suuria autonvalmistajia, mutta niin vain F1-sarja selvisi siitäkin. Minusta meidän kannattaisi yrittää pitää kaikki nykyiset tiimit mukana, mutta meidän täytyy myös ymmärtää, että joskus talleja vain tulee ja menee, Wolff muotoilee.