Ensi kaudella F1-sarjassa aloitavan yhdysvaltalaisen Haas-tallin päällikkö Gene Haas kertoi, että tallia on painostettu vahvasti nimemään jenkkikuljettajan tiimiin.

Tallin nimesi viime viikolla Romain Grosjeanin ensimmäiseksi kuskiksi eikä toisellekaan paikalle ole tulossa yhdysvaltalaista ajajaa, koska sopivia ehdokkaita ei ole.

F1-sarjassa ajaa yksi yhdysvaltalaiskuski; hän on Manor-tallissa juuri kisakuskin paikan saanut Alexandre Rossi, joka aiemmin yhdistettiin myös Haas-talliin.

Gene Haasin mukaan keltanokka, kuten Rossi, ei tule kyseeseenkään.

– Voin sanoa, että olemme kohdanneet paljon painetta jenkkikuskin palkkaamisen suhteen, mutta tulokaskuski tulokastallissa ei ole hyvä yhdistelmä, hän kommentoi GPupdate-sivustolle.

– Meidän tavoitteemme amerikkalaisena tallina on näyttää, että pystymme olemaan kilpailukykyisiä kaikkein vaikeimmassa ja haasteeliisimmassa moottoriurheilusarjassa, jollainen F1-sarjan on.

Lähteen mukaan toisen kisakuskin paikan on ottamassa Ferrarin testikuski Esteban Gutierrez, joka ajoi F1-sarjaa Sauberilla kausina 2013 ja 2014.