Lotuksen hylkäävä ja ensi kaudeksi uusia tuulia Haas-tallissa etsivä Romain Grosjean odottaa innolla uudessa tallissa kohtaamiaan haasteita.

Grosjean astuu uuteen maailmaan, sillä aiemmin hän on aina edustanut F1-urallaan Enstonessa majailevaa tiimiä. Lotus oli aiemmin Renault’n tehdastalli, jossa Grosjean aloitti uransa 2009.

– Kaikki tämä mitä Gene Haas ja ja kaikki tässä tiimissä ovat rakentamassa on todella vaikuttavaa, ja olen ylpeä saadessani olla osa tätä projektia, Grosjean kehaisi tallin tiedotteessa.

Haas tekee läheistä yhteistyötä Ferrarin kanssa, ja tallin uskotaankin etukäteen olevan yllättävänkin kova pala ensi kaudella. Grosjeankin tiedostaa tämän.

– F1 on erittäin kovatasoinen sarja, ja ainoa tapa pärjätä siellä on keksiä jotain uutta. Tämä talli on ottamassa täysin uutta valmistautumistapaa F1-maailmaan, ja uskonkin siihen, samoin kuin he minuun. Olen sitoutunut antamaan kaikkeni jäljellä olevissa kisoissa nykyiselle tiimilleni, mutta odotan jo innolla tulevia haasteita Haasin kanssa, Grosjean toteaa.