Toro Rosson teknisen johtajan James Keyn mielestä tallin nuoret kuljettajat Max Verstappen ja Carlos Sainz jr. ovat olemmat hiljentäneet kriitikot ajosuorituksillaan.

Nuoret tähdet saivat ennen kauden alkua runsaasti kritiikkiä iästään. Erityisesti Verstappenin kyvykkyyttä epäiltiin, sillä sopimuksen syntyessä oli nuori hollantilainen vasta 16-vuotias. Molemmat ovat kuitenkin ajaneet hyvin, keräten Toro Rossolle mukavan pistepotin kauden puolivälissä. Kirkkaimpana kruununa loistaa Verstappenin hieno neljäs sija Unkarissa.

– Kuinka ketään voi syyttää olemasta liian nuori? Se on naurettavaa. Kyseessä on kuitenkin loppupeleissä vain ajamisesta, Key toteaa Autosportille.

– Meitä kohtaan oltiin skeptisiä, meiltä kysyttiin kuinka ihmeessä aiomme oikein pärjätä kahden nuorukaisen kanssa. Mutta totesimme asian olevan kunnossa. Ja he ovatkin olleet hyvässä tikissä koko kauden ajan.

Key kehuu molempia kuljettajiaan kypsiksi ja aikuismaisiksi ihmisiksi, eikä mitään ongelmia ole ilmennyt. Myös tervehenkinen ja tasapäinen kilpailu toisia vastaan on Keyn mielestä hyvästä koko tallille.

Key kuvailee Verstappenia nopeaksi ja aggressiiviseksi kuljettajaksi, josta joskus näkee tunteiden purkautuvan. Sainz puolestaan on enemmän rauhallisempi suorittaja.