Red Bullin Daniel Ricciardoa saattaa odottaa loppukaudesta vielä kaksi voimanlähteen vaihtamisesta johtuvaa rangaistusta.

Runsaat moottoririkot ovat sävyttäneet Ricciardon kautta, ja hän on käyttänyt jo viittä voimanlähdettä tämän kauden alkupuoliskon aikana. Kun kaudesta on vielä yhdeksän kilpailua ajamatta, uskotaan Red Bullilla Ricciardolla olevan edessään vielä lisärangaistuksia uusien voimanlähteiden myötä.

-Se on pettymys, mutta valitettavasti sellainen asia, jolle emme voi tehdä mitään. Danielin kohdalla uskon meidän joutuvan voimanlähteen vaihtopuuhiin vielä kahdesti loppukauden aikana, Red Bullin moottoriurheilu-neuvonantaja Helmut Marko toteaa motorsport.comin mukaan.

Markon mukaan ensimmäinen vaihdos tullaan todennäköisesti suorittamaan syyskuussa Italian GP:n yhteydessä. Monzan nopeavauhtinen rata asettaa voimanlähteelle erityisen kovat vaatimukset, joten tuoreella voimanlähteellä kymmenen lähtöruudukon rangaistus on järkevin vaihtoehto.

Renault’n uusin voimanlähdepäivitys saattaa nähdä päivänvalonsa vasta loppukaudesta Venäjän GP:n yhteydessä. Marko pelkääkin, että Unkarin GP:n kaltaisiin loistosuorituksiin ei enää tulla pääsemään.

– Unkarissa olimme onnekkaita.