Kesätauolla F1-väki on päässyt seuraamaan hallitsevan maailmanmestarin Lewis Hamiltonin lomaa suoraan miehen eri sosiaalisen median viestimien kautta.

Hamilton on julkaissut itsestään auliisti kuvia iltaa viettämässä ja vapaa-ajastaan nauttimassa. Yksi suurimmista kohunaiheuttajista oli kuva, jossa mies juhli Barbadoksella paksu sikari kädessään ja voimasanoin ryyditetty t-paita yllään.

Tallipäällikkö Toto Wolff ei kuitenkaan lähde moittimaan kultapoikaansa.

– En juuri seuraa sosiaalista mediaa, sillä se ei anna todellista kuvaa mitä juuri sillä hetkellä tapahtuu. Siksi olen aina hieman varovainen, kun kuulen välikäsien kautta asioista, Wolff toteaa Autosportille.

– Lewis tuntee itsensä. Hän tietää mitä hän vaatii ja haluaa, mistä hän pitää ja mistä ei. Jos hän pitää matkustamisesta ja itsensä viihdyttämisestä, mielestäni hänen täytyy silloin antaa toteuttaa niitä, Wolff toteaa.

Wolff ei myöskään aio puhua asiasta Hamiltonille.

– Me olisimme kaksi viimeistä ihmistä, jotka keskustelisivat tästä. Minäkään en pitäisi siitä, jos joku kävisi neuvomaan minulle, mitä saisin tehdä omalla ajallani. Mikä minä olen siis häntä neuvomaan.