Ensi kaudeksi formula ykkösiin tulevan Haas-tallin tallipäällikkö Gene Haas on paljastanut medialle listan havittelemistaan kuljettajista.

Haas on jo aiemmin todennut haluavansa tallinsa riveihin jo valmiiksi F1-kokemusta omaavia kuljettajia. Nyt Haas on kertonut planetf1.com-sivuston mukaan Esteban Gutierrezin, Jean-Eric Vergnen ja Nico Hülkenbergin olevan potentiaalisia vaihtoehtoja.

Gutierrez ja Vergne ovat tällä hetkellä Ferrarin reservikuljettajia. Haas tekee läheistä yhteistyötä italialaistiimin kanssa, joten nuorten kuljettajien käyttö ei sinänsä olisi yllättävää. Meksikolainen Gutierrez ajoi Sauberilla 2013 sekä 2014 ja ranskalainen Vergne Toro Rossolla 2012-2014.

– Meillä on tällä hetkellä listaus kiinnostavista kuljettajista, mutta seuraavien parin kuukauden aikana aiomme käydä neuvotteluja myös nykyisten kilpakuljettajien ja heidän talliensa kanssa, Haas toteaa sivustolle.

Haasin mukaan Ferrarin reservikuljettajat ovat erittäin potentiaalisia vaihtoehtoja, mutta Hülkenbergin kannalta jatko riippuu erityisen paljon hänen nykyisestä asemastaan tiimissä.

– Jokainen nykyinen F1-kuski on meille mielenkiinnon kohde, jos hän ilmaantuu vapaille markkinoille.