McLarenin Jenson Buttonin mielestä kuljettajien käytös median edessä vaikuttaa suoraan siihen, kuinka myös lajia seuraavat katsojat suhtautuvat sarjaan.

Viime vuosina kitinää on riittänyt useista asioista. Kuljettajienkin suusta on kuultu paljon valitusta liian helposti ajettavista autoista, moottoriäänien puutteesta tai liiasta säästelystä.

Button itse kertoo omat parannusideansa lajille, sillä hän uskoo sillä olevan vaikutusta myös sarjan suosioon.

– Autoihin tarvitaan enemmän mekaanista pitoa, ja vähemmän siipien avulla tuotettavaa. Kun tämä on kunnossa, ajamisesta tulee ainakin minun osaltani enemmän nautittavaa. Ja kun kuljettajat nauttivat ajamisesta enemmän, myös katsojat pitävät sarjasta, Button toteaa Autosportille.

Button on tietoinen sarjan tulevaisuuden eteen mietityistä sääntömuutoksista. Hän muistuttaa monien muiden tavoin kuitenkin, ettei tehostettu aerodynamiikka saa tappaa ohituksia.

– Muutosideat ovat positiivisia. Autot tulevat näyttämään paremmalta radalla. Ei kilvanajo ole mielestäni nytkään huonoa, mutta autojen tekeminen nopeammiksi on hyvä asia. Täytyy kuitenkin etsiä ratkaisuja, ettei autoista kumpuava likainen ilma pilaa mahdollisuuksia ohituksiin, Button muistuttaa.