Arvostettu brittilehti Autosport on antanut tuttuun tapaansa arvosanat jokaiselle kuljettajalle edellisestä GP:stä.

Loppujen lopuksi Silverstonen radalla suomalaiset eivät juhlineet, ja se näkyy myös sekä Kimi Räikkösen että Valtteri Bottaksen arvosanoissa. Molempien viikonloppu kuitataan kutosen arvoiseksi.

– Tunteeko Räikkönen jo paineen niskassaan? ”Jäämies” oli itse asiassa paremmassa tikissä kuin viime aikoina Ferrarille vaikeana viikonloppuna. Hän päihitti aika-ajoissa tallikaverinsa vasta toisen kerran tällä kaudella, ja oli myös hivenen parempi kuivissa kisaolosuhteissa. Mutta hänen kaksi varikkokäyntiään ja ylireagointi Vettelin ohitettua hänet sateen alkaessa maksoi kalliisti, lehti toteaa Räikkösestä.

Bottas aloitti upeasti, mutta hiipui loppua kohden.

– Jääminen jumiin Felipe Massan taakse pilasi hänen mahdollisuutensa parempaan sijoitukseen jos keli olisi pysynyt kuivana, mutta huono vauhti märällä teki jopa viidennen sijan saavuttamisesta onnenkantamoisen.

Kilpailun voittaja Lewis Hamilton sai lehdeltä arvosanaksi yhdeksikön. Samaan ylsi myös Force Indian Nico Hülkenberg, joka sijoittui kisassa seitsemänneksi. Saksalaista on huhuttu yhdessä Bottaksen kanssa Räikkösen suurimmaksi korvaajaehdokkaaksi italialaistiimissä. Hülkenberg on osoittanut muutamassa viime kisassa hyviä otteita, mikä saattaa parantaa hänen osakkeitaan kuljettajamarkkinoilla huimasti.