Hitaalla katuradalla vaadittava aeropito ei ole ollut Williamsin vahvuus viime vuosina, mutta Monacon GP tulee silti jäämään tallin mieleen ikävänä yllätyksenä.

Valtteri Bottas
ja Felipe Massa olivat vaikeuksissa läpi viikonlopun, eikä onnikaan ollut kummankaan kuljettajan puolella sunnuntain kisassa, jossa kaksikko ajoi maaliin 14:ntenä ja 15:ntenä.

– Tämä on ollut vaikea viikonloppu, joka päättyi vielä vaikeampaan kisaan. Me yritimme kaikkea saadaksemme pisteitä, mutta tämän päivän vauhdillamme se ei ollut mahdollista, Bottas sanoi.

– Me yritimme kahden pysähdyksen strategiaa, joka ei oikein onnistunut turva-auton tultua juuri väärällä hetkellä. Tästä viikonlopusta ei ole paljon positiivista saatavana, mutta me voimme oppia vaikeuksistamme.

Suomalaiskuski ei usko, että Monacon pisteetön viikonloppu on merkki mistään pidemmällä tähtäimellä huolestuttavasta kehityksestä.

– Me tiedämme, että meillä yhä on hyvä auto ja voimme matkustaa seuraviin kisoihin osoittamaan, millainen todellinen vauhtimme on, hän sanoi.