Red Bullin Daniel Ricciardo uskoo tulevan Espanjan GP:n olevan tunnelmaltaan erinomainen. Lähtöruudukossa on peräti kolme espanjalaiskuljettajaa, kun Fernando Alonso, Carlos Sainz jr. sekä Roberto Merhi pääsevät huudattamaan kotiyleisöään ajosuorituksillaan.

– Ilmapiiri tulee olemaan mahtava. Radan ympärillä on paljon korkeita paikkoja, joten katsojilla on hyvät näköalat. Niin kauan kuin Fernando on radalla, mekkala tulee olemaan melkoinen. Se on mukava asia meille kaikille, ei vain Fernandolle, Ricciardo totesi motorsport.comille.

Itse kisan kannalta tärkeimmäksi tekijäksi Ricciardo nostaa esille DRS:n merkittävyyden.

– Ennen, kun kaikki tunsivat radan kuin omat taskunsa eikä säätöjen kanssa ollut ongelmia, kisat tuppasivat olemaan tylsiä. Mutta nykyään DRS:n avulla pakkaa saadaan sekoitettua. Radalla voi edelleen puolustautua hyvin, mutta samalla se tekee kisasta mielenkiintoisen katsojien kannalta.

– Mielestäni lähes kaikki kuskit voisivat tokaista meidän ajaneen jo liikaa täällä, mutta sitä ei pidä ymmärtää väärin. Rata on oikein hyvä, ja täällä on mukava ajaa, Ricciardo kehuu.