Venäläiskuski Danill Kvjatille Red Bull -uran alkuvaiheet ovat olleet synkkää aikaa. Tallikaveri Daniel Ricciardo on vienyt nuorempaa kilpaveljeään kuin metrin mittaa, minkä lisäksi lukuisat tekniset ongelmat ovat käytännössä estäneet Kvjatia saamasta alleen edes yhtä ongelmavapaata viikonloppua.

Espanjan kilpailun jälkeen lisää vettä kiukaalle heitti vielä Helmut Marko, joka kritisoi avoimesti emotallin kuljettajien suorituksia. Hän näkee nuorempien Toro Rosso -junioreiden onnistuneen alkukauden aikana paremmin.

Kvjatia on parjattu, mutta mies itse ei aio antaa periksi.

– En ole turhautunut tai mitään. Yritän vain antaa tiimille parhaat suoritukseni. Vain se voi auttaa minua ongelmissa. Tiedän potentiaalini ja tällä hetkellä se on riittävä, Kvjat toteaa Autosportille heittäen samalla piikin tallinsa kalustoa kohtaan.

– Toivottavasti vielä joku päivä voin näyttää koko maailmalle mistä olen tehty.

Kvjat ei odota ihmeitä tulevalta Monacon GP:ltä.

– En tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Ongelmamme eivät ole yhdessä yössä korjautuvia, joten jää nähtäväksi missä asemissa olemme Monacossa.

Kvjat kärsi teknisistä ongelmista myös Barcelonan testeissä, mutta siitä huolimatta niistä oli hyötyä tallille.

– Testit auttoivat meitä ymmärtämään muutamaa kriittistä asiaa. Lisäksi saimme paljon hyödyllistä dataa, joten toivottavasti siitä on apua.