Ensi vuonna formula ykkösissä aloittavan Haas-tallin päällikkö Günther Steiner on kertonut, että talli lähestyy hiljalleen päätöksiä debyyttikautensa kuljettajista. Mies kertoi Autosportin tuoreessa haastattelussa, että kiinnostuneita on paljon.

– Tavoitteenamme on lyödä jotain lukkoon elo-syyskuussa, ja ilmoittaa siitä sitten myöhemmin. Tilanne selkenee koko ajan ja monet ihmiset ottavat meihin nyt yhteyttä, tallipomo sanoi.

– Meillä ei ole kiirettä, koska meidän on nähtävä, ketkä ovat markkinoilla ja kuka menestyy hyvin, kuka haluaa siirtyä. Ja kuljettajat haluavat nähdä, keitä me todella olemma, ja nyt he voivat nähdä ja koskettaa meitä.

Amerikkalaisena tallina Haas toivoo paikallista kuljettajaa, mutta Steiner sanoo tallin varovan tekemästä siitä kynnyskysymystä.

– Me katsomme amerikkalaisia kuljettajia, mutta amerikkalaisuus ei tarjoa automaattista ajopaikkaa, hän sanoi.

– Jos olet hyvä, hienoa, koska jos valitsemme amerikkalaisen vain siksi, että hän on amerikkalainen, emmekä olekaan sitten menestyviä, se ei ole hyväksi ensinnäkään kuljettajalle, eikä tallille, eikä ohjelmalle ja maalle ylipäätään.

Kysyttäessä tallin moottorikumppanin Ferrarin varakuljettajana toimivasta meksikolaisesta Esteban Gutierrezista, Steiner vastasi hymyillen:

– Minä puhun kaikille, jotka voivat olla saatavilla… ja sinä tiedät, keitä he voivat olla.