Toro Rosso on ollut yksi alkukauden iloisimmista yllättäjistä, mutta Kiinasta kotiinviemisiksi ei tarttunut mukaan yhtään MM-pistettä. Carlos Sainz jr. kärsi ongelmista ollen 14. ja Max Verstappenin auto hajosi viimeiseltä pistesijalta vain pari kierrosta ennen maalia.

Verstappen oli luonnollisesti lopputulokseen pettymys.

– Oli turhauttavaa olla kiinni pistesijalla, vain kokeakseen keskeytyksen niin lähellä ruutulippua. Auto toimi hyvin, ja vaikka kärsimmekin suoranopeuden puutteesta, jarrutuksissa ja downforcen suhteen automme toimi erittäin hyvin, Verstappen totesi sarjan verkkosivuilla.

Sainz jr. totesi vaihdelaatikkovian vaikeuttaneen hänen iltapäiväänsä.

– Ilman ongelmaa olisimme voineet hyvinkin taistella pisteistä. Renkaani toimivat alussa huonosti, ja kovan yrittämisen takia spinnasin. Se oli harmillista. Myöhemmin vaihtaminen pehmeisiin renkaisiin palautti tuntuman autoon jälleen hyväksi.

Tallipäällikkö Franz Tost ei kuitenkaan vaivu epätoivoon.

– Totta kai kisatuloksemme on pettymys, meillä oli kaikki mahdollisuudet saada Max jopa kahdeksanneksi. Mutta tätä on Formula 1 ja tämä on osa peliä. Mutta koska tiedämme meillä olevan käsissämme hyvän auton, odotamme innolla tulevaa Bahrainin kilpailua, jossa tulemme toivottavasti ajamaan jälleen tuloksekkaan viikonlopun.