Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolffin mukaan hänen tallinsa pystyy pitämään tallin kuljettajakaksikon kurissa radalla ilman tallimääräyskäskyjäkin.

Lewis Hamilton ja Nico Rosberg ovat ottaneet yhteen niin radalla kuin mediassakin tämän ja viime kauden aikana, mutta ainakin toistaiseksi talli on antanut kuljettajiensa taistella reilusti. Nyt Mercedes on kuitenkin saanut haastajia radalla, joten viime kauden dominanssi on enää kaukainen muisto.

Wolffin mukaan talli saattaisi ryhtyä neuvonpitoon kuljettajiensa kanssa, jos se vaarantaisi kisatuloksen.

– Meillä ei ole enää viime vuoden kaltaista etumatkaa, jolloin pystyimme antaa kuljettajiemme taistella radalla aivan loppuun saakka. Nyt meidän täytyy miettiä keinoja, jolla kontrolloimme tuota eroa, hän toteaa Autosportille.

– Samankaltaisia tallimääräyksiä mitä näimme joidenkin tallien toimesta muutamia vuosia sitten, voin rehellisesti sanoa, ettemme tule näkemään.

– Ymmärrän kyllä, miksi tiimit toimivat silloin niin. He kokivat uhkaa mestaruuden menettämisestä, emmekä me ole tällä hetkellä siinä tilanteessa.

– Mutta jatkossa meidänkin täytyy mahdollisesti kontrolloida kuljettajiamme enemmän, mutta ei niin dramaattisella tyylillä.