Lotuksen testi- ja varakuljettajana tulevalla kaudella toimiva Jolyon Palmer on ehtinyt kokea monenlaista alkukauden kaukokisoissa.

Palmer pääsi ajamaan Lotuksella perjantain vapaissa harjoituksissa sekä Kiinassa että Bahrainissa. Mies suoritui urakastaan hyvin, vaikka Kiinassa hän kerran spinnasikin.

Palmer muistelee virhettään Lotuksen omilla verkkosivuilla.

– Ajattelin ”voi paska!” sain lopulta auton hanskaan, mutta sydämeni hyppäsi kurkkuun hetkeksi. En voinut uskoa tilannetta. Liu’uin radalla poikittain ja pystyin vain toivomaan, etten osuisi mihinkään. Onneksi en osunutkaan, enkä joutunut edes hiekoille, Palmer muistelee hetkeään.

Palmer on ollut tiimin mukana kaikissa kaukomaiden kisoissa, vaikka ajohommia ei kaikilla radoilla olekaan siunaantunut. Brittikuski kehuu oppineensa paljon tallista ja työskentelytavoista, joita kuninkuusluokka vaatii.

Palmer muistuttaa myös olevansa tavallinen kuolevainen. Hän kertoo sivustolla myös kommelluksestaan herätyskellonsa kanssa.

– Meinasin myöhästyä lennoltani Bahrainissa herätyskelloni mentyä pois päältä. Olin asettanut sen herättämään minut hyvissä ajoin, jotta ehtisin valmistautua, mutta kun se ei herättänytkään, olin yli tunnin suunniteltua aikatauluani jäljessä. Rauhallisen siirtymisen sijasta jouduinkin pakkaamaan tavarani pikaisesti ja kiirehtiä lentokentälle, Palmer muistelee tilannettaan.