Kimi Räikkönen sanoo, että tulokset tällä kaudella tulevat kyllä, kunhan selkeät virheet ja muut tarpeettomat ongelmat vältetään.

Suomalaiskuljettaja on hävinnyt uudelle tallikaverilleen Sebastian Vettelille niin aika-ajoissa kuin kisassakin kauden molempina viikonloppuina. Selkeää vauhdillista eroa saksalaiseen ei ole kuitenkaan ollut.

– Tietenkin meidän on ajettava puhdas viikonloppu ilman ongelmia. Silloin voimme varmasti olla aika tyytyväisiä tulokseen, Räikkönen sanoi tiedotteessa.

– Tämä on [edellisiin nähden] erilainen rata, mutta tähän mennessä auto on toiminut hyvin kaikenlaissa olosuhteissa joka paikassa, enkä näe, miksi näin ei olisi täälläkin. Huomenna radalla näemme, miten asia on, mutta en odota mitään suuria yllätyksiä.

Räikkönen myöntää, että kahden ensimmäisen kisan podiumittomat tulokset eivät ole häntä tyydyttäneet.

– Me tiesimme testeistä, että meillä on hyvä paketti, mutta kaksi ensimmäistä kisaa ovat olleet aika vaikeita minulle, joskin pystyin ottamaan hyvät pisteet Malesiasta, hän sanoi.

– Yleisesti ottaen me tiedämme, että meillä on vauhtia, mutta meidän on päästävä eroon kaikista ongelmista, vaikka ne eivät olisikaan meidän aikaansaannostamme, kuten renkaan puhkeaminen [Malesiassa].

Katso tuoreet kuvat Kauko-Idästä galleriastamme ylhäältä.