Williams-pomo vaatii kuuntelemaan faneja: ”Asioista keskusteltava vuorovaikutuksellisesti”

© Kuva: Getty Images

Williamsin F1-tallin apulaistallipäällikkö Claire Williamsin mielestä lajin tulisi kysellä enemmän faniensa mielipiteitä tulevaisuuden muutoksia suunniteltaessa.

Williams-talli on osana lajin strategista työryhmää, joka on tuomassa mukaan lukuisia sääntöuudistuksia lähivuosina. Suunnitelmissa ovat ainakin tehokkaammat ja äänekkäämmät voimanlähteet sekä aerodynaamisesti rajummat autot.

Claire Williams vakuuttaa haluavansa vain lajin parasta.

– Me (strategisen työryhmän jäsenet) haluamme tehdä lajista vieläkin paremman. Joten jos nyt ajamamme asiat ja muutosehdotukset parantavat lajin suosiota, Williams-talli on sataprosenttisesti niiden takana, Williams vakuuttaa f1i.com-sivustolle.

Williams kuitenkin peräänkuuluttaa vuorovaikutusta kannattajien kanssa.

– Meidän täytyy ehkä tehdä hieman tutkimusta ja kuunnella mitä fanit todella haluavat lajilta. On erittäin tärkeää, että asioista keskustellaan vuorovaikutuksellisesti, eikä vain runnota läpi yksipuolisesti.

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!