Marussian raunioille perustetulle Manor-tallille perjantai ei paljoa antanut. Tallin autot eivät päässeet edes radalle, sillä insinöörit joutuivat käyttämään koko päivän tarvittavien tietokone-ohjelmien asentamiseen. Talli ei ole ajanut uudella autolla vielä metriäkään.

– Vaadittavat systeemit ja ohjelmistot autojen ajattamiseen ovat hyvin monimutkaisia, ja vasta nyt saimme ensimmäisen kerran mahdollisuuden päästä niihin käsiksi, tallijohtaja John Booth kertoo sarjan virallisilla verkkosivuilla.

– Vasta kun kaikki ovat niiden puolesta kunnossa voimme alkaa ratkomaan ongelmia, jotka jokainen talli kokee auton saadessa tulikasteensa. Tarkistamme läpi jokaisen kohdan, mutta on silti erittäin suuri pettymys ettemme saaneet autoja radalle tänään. Olemme kuitenkin kilpailijoita, ja teemme kaikkemme antaaksemme faneillemme ja kaikille meitä tukeville jotain hurrattavaa.

Tallin kuljettaja Will Stevens ymmärtää kuitenkin tallin tilanteen.

– On hienoa olla vihdoinkin täällä Melbournessa. Jo pelkästään se on hieno asia ottaen huomioon kaikki viime viikkojen vastoinkäymiset.

– Tulemme Australiaan kylmiltään, joten joudumme kokemaan kaikki talvitestien haasteet täällä. Kaverit ovat kuitenkin tehneet loistotyötä, joten meidän kuljettajien tehtävänä on vain olla kärsivällisiä ja kannustaa tiimiä.