Pyörätuolistaan yhä 72-vuotiaanakin talliaan johtaja sir Frank Williams ei aio ylpistyä liikaa loistavan viime kauden jälkeen.

Williams jäi viime kaudella voitoitta, mutta se onnistui nostamaan itsensä takaisin sarjan kärkipäähän kuuluviin talleihin. Williams luonnollisesti nauttii menestyksestä, mutta muistuttaa, että paikoilleen ei sovi jäädä polkemaan.

– Me Williamsilla pelkäämme seuraavan kisan olevan katastrofi. Jos kilpailun jälkeen ajattelet että olet lyönyt kaiki vastustajasi ja on aika levolle, olet jo matkalla alaspäin, Williams avaa filosofiaansa The Telegraph-lehdelle.

Williams-talli on nostettu Mercedeksen kovimmaksi haastajaksi tulevalla kaudella, mutta Williams muistuttaa kilpailun olevan kovan.

– Meillä on samanlaiset renkaat kuin muilla, ajamme samoilla radoilla ja kuljemme samojen ilmavirtausten halki.

Iästään johtuen Frank Williams on alkanut siirtää vastuutaan tallin pyörittämisestä entistä enemmän myös tyttärelleen, Claire Williamsille. Molemmat Williamsit korostavat lehden haastattelussa kuitenkin, ettei päätös tallin siirtämisestä isältä tyttärelle ole ollut selkeä suunnitelma.

– Kun olin pieni, valloilla oli asenne ”et tule koskaan työskentelemään Williamsilla. Ei siis koskaan ole ollut alusta asti selvää, että minusta tulisi isäni työn jatkaja. Sitä ei ole kirjoitettu tähtiin, nykyään isänsä apuna kilpatallin johtamisessa toimiva Claire Williams kertoo.

Vetäytyä Frank Williams ei kuitenkaan suinkaan aio. Hän joutui viime vuoden lopulla sairaalahoitoon, mutta hän on nyt toipunut. Hän aikookin seurata tälläkin kaudella peräti 15 osakilpailua myös paikan päällä.