Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel ovat täydellinen kuljettajakokoonpano, uskoo Ferrarin tallipäällikkö. Maurizio Arrivabenen mukaan kaksikko poikkeaa toisistaan täysin käytöksellään, mutta tämä ei ole suinkaan ongelma.

– He ovat kaksi hyvin erilaista henkilöä. Kimi on sellainen ihminen, joka ei tykkää puhua typeriä, hän haluaa puhua asiaa, Arrivabene sanoi Autosportin mukaan.

– Joko huomaat parin minuutin päästä, että hän lopettaa puhumisen ja näyttää sinulle kämmentään tai sitten hän parin tunnin päästää halaa sinua! Jätkät sanovat, että tämä on outoa. Kuljettajat ovat outoja. Mutta hän on todella hyvä jätkä ja hyvä kuljettaja.

– Seb on erilainen – superammattimainen. Hän muistuttaa minua eräästä toisesta saksalaisesta [Michael Schumacherista]. Minuun teki vaikutuksen hänen keskittymisensä ja kuinka hän työskentelee auton yksityiskohtien kanssa. Hän ottaa muistiinpanoja ja puhuu niistä kokouksissa. Se on upeaa.

Arrivabene vakuuttaa, että Vettel ei ota itseään kuitenkaan liian vakavasti.

– Hän on myös hauska kaveri. Hänellä on jalat maassa. En ole yllättynyt, että hän on voittanut neljä mestaruutta. Michaelin jälkeen vain Kimi on voittanut mestaruuden Ferrarilla. Meillä on täydellinen kokoonpano, hän sanoi.