Felipe Massan vaatimus varikolle: ”Tasaisuus säilytettävä”

© Kuva: Getty Images

Williamsin akilleen kantapäänä oli viime kaudella heikot varikkopysähdykset. Mekaanikot tekivät paljon virheitä ja olivat keskimäärin muiden tallin varikkomiehistöjä hitaampia, mikä vaikeutti tuntuvasti tallin kuljettajien taistelua hyvistä sijoituksista.

Talvitesteissä englantilaistalli keskittyikin erityisesti parantamaan tätä osa-aluetta. Tämä näyttäisi kannattaneen, sillä Felipe Massa vietti varikolla 0,6 sekuntia kilpakumppaniaan Ferrarin Sebastian Vetteliä vähemmän aikaa. Massa jäi kuitenkin Vettelin taakse, sillä hän jumiutui hitaamman auton taakse varikkopysähdystä seuranneella kierroksellaan.

Massa kehui tallinsa väkeä, mutta muistutti kyseessä olleen vain yhden stopin.

– Meidän täytyy säilyttää tasaisuus. Tasaisuus on asia, millä on väliä maailmanmestaruussarjassa, ja me työskentelemme todella tämän eteen, Massa toteaa Autosportille.

Massa ajoi Australiassa lopulta neljänneksi. Williams taistelee tosissaan valmistajien sarjan kakkossijasta, joten jokainen piste on tallille arvokas.

– Oli tärkeää aloittaa kausi hyvällä pistepotilla. Olen varma, että olemme hyvässä vauhdissa myös tulevassa osakilpailussa, Massa vakuuttaa.

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!