Australian GP:n missannut F1-debytantti kisaa Malesiassa

© Kuva: Getty Images

Manor on vahvistanut Will Stevensin ja Roberto Merhin ajavan tallin autoilla Malesian osakilpailun.

Talli ei ajanut kauden avausosakilpailussa Australiassa metriäkään tietokoneohjelmistoissa ilmenneiden ongelmien takia. Alunperin espanjalaisen Merhin oli vahvistettu ajavan vain Australiassa, sillä hänellä ei ollut takanaan taloudellisia tukijoita. Nyt talli päätti kuitenkin jatkaa kuljettajansa sopimusta myös Malesiaan, jotta hän pääsisi tekemään F1-debyyttinsä.

– Olen todella innoissani tästä tilaisuudesta. Aion valmistautua parhaani mukaan, jotta olen täysin valmis Malesian haasteellisiin olosuhteisiin, Merhi intoili motorsport.comille.

– Viime kisaviikonloppu oli erittäin suuri pettymys koko tiimille. Mutta tiedän, miten paljon kaikki ovat paiskineet hommia, jotta saamme pyörät jälleen pyörimään Malesiassa, Merhi valoi uskoa tiimiinsä.

>>> Liverpoolin voitolle jättikerroin 50,00 Napolia vastaan – lyö veto nyt!