Espanjalaisen Fernando Alonson mielestä hänen nykyinen tallinsa McLaren on huomattavasti erilainen kuin hänen edellisen visiittinsä aikana. Alonso liittyi Wokingin joukkoihin ensimmäisen kerran kaudeksi 2007, mutta riitaantui tallin kanssa ja lähti lätkimään jo yhden vuoden jälkeen.

– Talli on nyt erilainen, avoimempi kuin aiemmin. Myös minä olen erilainen. Olin silloin nuori, vasta 25-vuotias, Alonso kertoo ESPN:lle.

Alonso näkee paluun talliin olevan ajallisesti hyvä. Sekä kuljettaja että talli ovat asettaneet samat tavoitteet. Alonso suitsuttaa myös tallin henkilökuntaan tekemiä muutoksia.

Eric Boullierin mukaantulo on tehnyt tallista paljon avoimemman ja kansainvälisemmän. Moni uusi työntekijä on liittynyt mukaan muista talleista.

Alonso näkee McLarenin ja Hondan yhteistyön voivan kantaa pitkälle.

– Totta kai näen siinä potentiaalia. Olen hyvin iloinen että voin työskennellä Hondan kanssa. Näin jo ensimmäisten päivien aikana, kuinka intohimoisesti he suhtautuvat moottoriurheiluun. Kyse ei ole pelkästään F1-projektista, vaan siitä miten he elävät ja ajattelevat lajista, Alonso toteaa.