Taannoin työnsä aloittanut Ferrarin pääjohtaja Sergio Marchionne on luonut uskoa tallin faneihin puhuessaan tällä viikolla Detroitin autonäyttelyssä. Mies myönsi odottavansa tulevan kauden olevan yhä vaikea Scuderialle, mutta hän ei epäile menestystä olevan edessä jälleen tulevaisuudessa.

– Tulen olemaan mukana muutamassa kisassa tänä vuonna, mutta meillä on tallipomo ja on hänen vastullaan huolehtia tallin päivittäisjohtamisesta, Marchionne sanoi viitaten uuteen tallipäällikköön Maurizio Arrivabeneen.

– On kuitenkin tosiasia, että meillä on kirittävää. Minä olen keskittynyt löytämään meille tien takaisin kärkeen niin nopeasti kuin mahdollista saadakseni Ferrarin jälleen voittajaksi. Vuosi tulee olemaan kova, mutta meidän on vain pidettävä päämme pystyssä.

Ferrari-pomo pitää tallin kannalta iloisena yllätyksenä voimanlähdekehityksen osittaista avaamista, joka oli seurausta sille, että ensi kauden säännöistä oli, uskomatonta kyllä, jäänyt puuttumaan yksiselitteinen päivämäärä voimanlähteiden homologoinnille.

– Me olemme saaneet jo yhden hyvän tuloksen sikäli, että voimme päivittää moottoreita kauden aikana, vaikka näytti siltä, että niiden on pysyttävä jäädytettyinä, Marchionne muotoili.

– Minä näen sen ensimmäisenä voittona. Nyt meidän on vain toivottava, että uusiakin on tiedossa.

Lähde: jamesallenonf1.com