Pastor Maldonado toivoo Lotukselleen löytyvän ensi viikonloppuna säädöt, joilla Marina Bayn mutkista lähdettäessä pääsee kaasulle mahdollisimman nopeasti. Singaporen GP:n katuradalla kierrosaika voitetaan tai hävitään hitaalla vauhdilla.

– Kitkapito tulee olemaan ratkaisevaa Singaporessa; todella suuri tekijä. Tämä johtuu siitä, että mutkat ovat pääosin hitaita ja tiukkoja, joten lähtö niistä tulee olemaan hyvän kierrosajan saamiseksi kriitistä, Maldonado sanoi.

Autojen lisääntyneen väännön, katuradan vähäisen pidon ja osittain korkeiden kanttareiden yhdistelmä vaatii kuitenkin poikkeuksellista herkkyyttä poljinten käytössä.

– Kauden 2014 autot tulevat olemaan radalla todella mielenkiintoisia ja odotan erityisesti ensimmäisen ja kolmannen sektorin olevan todella konstikkaita. Näissä voidaan voittaa tai hävitä paljon aikaa, venezuelalainen ennakoi.

– Tulee olemaan haastavaa tasapainottaa vääntö ja pito hitaista mutkista. Se on hyvä haaste, mutta vaikeaa kierros toisensa jälkeen. Sen pitäisi näyttää kuitenkin hyvältä katsojille.