Kimi Räikkönen kertoo, ettei odota uudelta tallipäälliköltä Marco Mattiaccilta ihmeitä. Mattiacci saapuu tallin johtoon Ferrarin Pohjois-Amerikan jaoston pampun paikalta eikä hänellä ole aiempaa kokemusta F1-sarjasta.

– Vaikka muutat asioita ympärilläsi, ei se tuota hetkessä ihmettä. Tiedämme tilanteemme ja missä meidän pitää parantaa suoritustamme. Tilanteemme ei muutu yhdessä yössä, Räikkönen kertoi Autosportille.

– Meillä on sääntöjen puitteissa vielä paljon tilaa parantaa ja voimme löytää suuriakin parannuksia melko nopeasti. Sama kuitenkin koskee myös muita talleja ympärillämme.

Kilpailu on kovaa ja kukin tekee tahollaan töitä parantaakseen suoritustaan. Suuren eron kurominen siksi ei olekaan niin yksinkertaista.

– Ymmärrämme tilannettamme paremmin nyt muutaman kisan jälkeen ja olemme kehittyneet jo roimasti avauskisasta. Radalla se ei näy selkeästi, koska jokainen kehittyy.

Tuloksien perusteella edellinen, kauden kolmas kisa Bahrainissa, toi takapakkia. Räikkönen lähti kisaan viidentenä, mutta oli maalissa vasta 10:s. Tämä ei kuitenkaan yllättänyt Räikköstä.

– Tiesimme jo etukäteen, että Bahrainista tulee yksi kauden vaikeimpia kisoja meille. Mutta olemme kaikkiaan kehittyneet koko ajan.

Kauden seuraava GP ajetaan viikonloppuna Kiinassa.