Ajaminen samassa lajissa ja nyttemmin vieläpä samassa tallissa on vienyt veronsa Nico Rosbergin ja Lewis Hamiltonin suhteelta, ensin mainittu arvioi.

Karting-kilpailusta lähtien toisensa tuntenut kaksikko on vaikuttanut huipputallin standardeilla varsin harmooniselta, mutta saksalainen sanoo, että syvä ystävyys on formula ykkösissä vaikea käsite.

– Me emme ole parhaita ystäviä, emmekä varmaan koskaan tule olemaan, koska tällä alalla, erityisesti voitoista taistelevina tallikavereina, se on vaikeaa, Rosberg selitti The Telegraphille.

– Me tulemme toimeen hyvin, nauramme, olemme neutraaleja ja hyvin kilpailuhenkisiä. Joskus meillä on jopa kiivaita sananvaihtoja, mutta jälkeenpäin tilanne normalisoituu. Tilanne oli sama, kun olimme nuoria. Meillä oli valtavasti kilpailua välillämme.

Mikäli uusi Mercedes on niin vahva kuin se talven perusteella vaikuttaa ja kaksikko löytää itsensä taistelemasta mestaruudesta, ystävyyden ylläpitäminen edes nykytasollaan ei tule olemaan helppoa, Rosberg myöntää.

– Se tulee ehdottomasti olemaan vaikeampaa, kyllä. Mitä enemmän meillä on menestystä, sitä kovemmaksi se käy.