Nykyisin Mercedeksen moottoriurheilupomona työskentelevä entinen Williams-pomo Toto Wolff kertoo, että hänen merkittävä omistuksensa Williamissa tulee jatkumaan niin kauan kunnes hän löytää sopivan ostajan osakkeille.

Itävaltalainen kertoi ESPN:lle, että hän pyrkii myymään pääosan omistuksestaan ”kohtuullisen” ajan sisällä, mutta tärkeintä on kuitenkin löytää ostaja, joka vahvistaa tallia.

– En tekisi ikimaailmassa mitään Frankin [Williams] edun vastaista. Minun on löydettävä oikea kumppani, Wolff kertoi.

– Minun on löydettävä joku, joka ei ole vain ostamassa osakkeita, vaan ostaa niitä perheen vuoksi ja joka on potentiaalinen sponsori tai luo jonkinlaista lisäarvoa Williamsille.

Huolimatta tallin kokemista kahdesta erittäin vaikeasta kaudesta viimeisten kolmen vuoden aikana, sen talous on kunnossa, Wolff lisäsi.

– Williams on aina ollut terve ja vaikkakin tuloksessa on lähennelty nollaa, yhtiö on yhä tuottanut positiivista kassavirtaa viime vuosina, muun muassa toiminnan laajentumisen vuoksi, Wolff selitti.

– Advanced Engineering -osasto oli hyvin kannattava viime vuonna, ja sillä on hyvin vähän velkaa, lähes nolla. Sille rakennettaan isoa rakennusta katuautojen kehittämiseen. Organisaatio on vahva ja hyvin läpinäkyvä.