Valtteri Bottaksen ja Pastor Maldonadon edustama Williams on myöntänyt pyrkivänsä houkuttelemaan tallipomo Ross Brawnin palvelukseensa, mikäli mies jättäisi spekulaatioiden mukaisesti Mercedeksen.

Sir Frank Williams kertoi Sky Sportsille, että hän ”ei ole tietoinen”, että yksi aikansa menestyneimmistä F1-pomoista olisi saatavilla, mutta jos on, tilaisuus on syytä käyttää hyväksi:

– Kun hän oli meillä [tallin alkuaikoina], hän oli todella poikkeuksellisen älykäs insinööri, hän on hyvin lahjakas, ja olen varma, että hän on ehtinyt kerätä pohjattomasti lisää tietoa sekä siitä, mitä tehdä että siitä, mitä ei tule tehdä, Sir Frank sanaili.

– Jos hän siis tulisi, hän olisi suuri vahvistus. En ollut tietoinen, että hän on saatavilla. En ole ottanut häneen yhteyttä, enempää en voi sanoa.

– Syy, miksi olen epäröivä, on se, että työllistän nyt jo ihmisiä ja on hyvin epätodennäköistä, että meillä olisi varaa häneen tai että hän haluaisi tulla ja niin edelleen. Loukkaisin vain kaikkia tallissa, mikäli en saisi häntä.