Ex-kuljettaja ja Sky Sports -asiantuntija Johnny Herbert arvioi, että mikäli Mercedeksen tallipäällikkö Ross Brawn jättää tallin lähitulevaisuudessa, kuten on ennakoitu, hänen uusi työnantajansa voisi olla McLaren.

McLaren on menettänyt lähimenneisyydessä kaksi keskeistä työntekijäänsä, kuljettaja Lewis Hamiltonin ja tekniikkapomo Paddy Lowen, mutta rekrytoi nyt aggressiivisesti uutta henkilöstöä.

Talli on jo vahvistanut palkanneensa Red Bullin erittäin korkeasti arvostetun aeropomon Peter Prodromoun hänen nykyisen sopimuksensa loppuessa ja avoimesti myöntänyt haikailevansa Fernando Alonsoa talliin.

Brawn, joka aiemmin työskenteli Hondan F1-tallissa ostaen sen myöhemmin itselleen ja voittaen sitten tuplamestaruudet sillä 2009, voisi olla jopa Hondan kanssa moottorikumppanuuden aloittavan McLarenin seuraava tallipäällikkö, Herbert sanoo.

– Tietenkin Martin Whitmarsh on paikalla tällä hetkellä. Häntä on kritisoitu aika paljon viimeisten vuosien aikana, mutta toisaalta tilanne on muuttunut: Honda-sopimus etenee ja heillä on hyvä aerodynaamikko tulossa samaan aikaan, Herbert aprikoi Skylle.

– He sanovat, että enemmänkin uutta henkilöstöä on tulossa mukaan. Täytyy odottaa ja katsoa, keitä he ovat, mutta mahdollisuus on olemassa.