Toro Rosso-pomo Franz Tost on todennut, että Daniel Ricciardon siirtyminen ensi kaudeksi Red Bullin leipiin on ”erittäin mahdollista.” Aiemmin Tost on ilmaissut huolensa, että Red Bull paikka saattaisi tulla 24-vuotiaalle Ricciardolle liian pian, mutta uskoo kuitenkin kuljettajansa suuriin mahdollisuuksiin ansaita paikka Mark Webberin korvaajana.

– Todennäköisyys [Ricciardon siirtymiseen Red Bullille] on melko suuri: Red Bull on osoittanut mielenkiintoa Danielia kohtaan, ja he tekevät päätökset. Päätöstä ei siis ole vielä tehty, mutta ymmärtääkseni tällä hetkellä he todella voivat valita Danielin, Tost kertoo virallisilla Formula 1-sivuilla.

– Daniel on mielestäni osoittanut olevansa vahva ja parantavansa suorituksiaan jatkuvasti, ja hänellä on vielä puolen kauden verran aikaa kerätä lisää kokemusta, tallipomo iloistee.

Tostilla kuitenkin tarjoaa Ricciardolle myös pientä pohdittavaa.

– Daniel ei kuitenkaan saa unohtaa yhtä asiaa: hän olisi siirtymässä Red Bullille – kolminkertaiselle maailmanmestarille – eli rima on korkealla. Sebastian Vettelin rinnalla ajettaessa on parempi yltää siihen, mitä vaaditaan, jos ei ole halua hukkua. Uskon, että jos Red Bull valitsee Danielin, hän yltää kyllä.