Kariutunut suhde painaa Lewis Hamiltonia: ”Maailmani on kääntynyt ylösalaisin”

© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton ja hänen rinnallaan pitkään viihtynyt laulajatähti Nicole Scherzinger erosivat viime viikolla ja Hamilton myöntää kariutuneen parisuhteen kummitelleen hänen mielessään Nürnbergringin kisaviikonlopun aikana.

Hamiltonin mukaan viisi vuotta kestäneen suhteen päätös otti todella koville.

– On erilaisia ihmisiä jotka pystyvät pitämään tunteensa kurissa. Minulla on esimerkiksi suomalainen kuntovalmentaja joka ei näytä tunteita lainkaan ja he pystyvät aina kontrolloimaan ne. Minä olen hyvin avoin tunteistani ja se saa minut usein vaikeuksiin ja yleensä minun on hyvin vaikeata pidätellä tunteitani. Yritän parhaani pysyä positiivisena, mutta minulla on menossa erittäin vaikea vaihe, sillä olen menettänyt hyvin erityisen henkilön elämässäni. Maailmani on kääntynyt ylösalaisin, mutta minulla on työ, Hamilton avautuu Sky Sportsin haastattelussa.

Hamilton yrittää kuitenkin pysyä vahvana tallina eduksi.

– Minulla on työ motivoida talliani ja jos tulisin allapäin ja negatiivisella energialla, niin se välittyisi mekaanikkoihini jotka työskentelevät yötä päivää enkä ikinä haluaisi sitä. Joten yritän kasata itseni ja pitää pääni pystyssä, mutta se on vaikeaa, brittikuski myöntää.

Hamilton lähti sunnuntaiseen Nürnbergringin osakilpailuun paalulta, mutta sijoittui lopulta viidenneksi.