Mark Webber pitää Fernando Alonson ylistystä tällä kaudella osittain perusteettomana. Aussikuski kertoo tuoreessa haastattelussa espanjalaisen suurimpien vahvuuksien olevan ajoteknisten seikkojen ulkopuolella.

– Minun on vaikea ylistää häntä. En sano: Fernando, sinä olet uskomaton. Olen nähnyt hänen ajavan joskus vähemmänkin hyvin, Webber sanoi Die Welt -lehdelle.

– Mutta on pakko myöntää, että hän on hyvässä asemassa. Jos Fernando on parhaimmillaan, hän on äärimmäisen vaikea vastustaja. Hänen erityisominaisuutensa on se, että hän pystyy visualisoimaan kaiken silmissään kuin pienen elokuvan. Hän näkee aina kokonaiskuvan: mitä hänelle tapahtuu, mitä hänen ympärillään tapahtuu, mitä tapahtuu autolle, tallille ja niin edelleen, Webber selittää.

– Me muutkin tietenkin näemme saman, mutta hänen kuvansa on laajempi ja tarkempi. Ja se alkaa heti torstaista ja jatkuu GP:n loppuun. Uskoisin, että Lewis Hamilton on parempi joillain osa-alueilla, mutta kokonaisuutena Fernando Alonso on edellä.

Tallikaveriaan Sebastian Vetteliä Webber kertoo kunnioittavansa, joskaan radalla se ei näy.

– Käytät samaa laitteistoa ja sinulla on samat mahdollisuudet kuin tallikaverillasi, joten haluat pärjätä paremmin. Viime vuonna kun Sebastian sananmukaisesti hajotti minut, se oli erittäin kovaa minulle.

– Tänä vuonna olen jälleen palannut tasoihin hänen kanssaan. Kunnioitan häntä paljon, mutta yritän lyödä hänet kaikesta huolimatta.