Entisen F1-kuljettajan Mark Webberin mielestä Red Bull on paikoin ongelmissa kuljettajansa Max Verstappenin ”rosoisten” ajosuoritusten takia. Australialainen peräänkuuluttaa hollantilaisnuorukaiselta tasaisempia ajosuorituksia läpi kisaviikonlopun.

Webber nosti Red Bullille antamassaan välikausiarviossa esille Verstappenin epätasaisuuden perjantain ja lauantain harjoituksissa. Sunnuntain kilpailuissa hollantilainen on suoritunut kiitettävästi, mutta liian usein toistuvat virheet tekevät kisaviikonlopuista vaikeita tallin henkilökunnalle.

– Molemmat Red Bull -kuskit ovat ajaneet tänä vuonna hyvin, mutta Max on ollut hieman liian rosoinen suoritustensa kanssa kisaan valmistauduttaessa. Hän on tehnyt liikaa virheitä perjantaisin ja lauantaisin, ja se asettaa mekaanikoille lisää paineita. Hänen pitäisi pysyä enemmän tiellä, Webber kommentoi.

Verstappen on pisteissä selvästi tallikaveriaan Daniel Ricciardoa jäljessä. Nollatuloksia on kertynyt, joskin miehestä itsestään johtumattomista syistä.

– Sunnuntaisin Max on ajanut erinomaisesti. Valitettavasti luotettavuusongelmat ovat syöneet häneltä hirveän määrän pisteitä. Samaan aikaan Daniel on saanut kalustostaan irti kaiken mahdollisen.