Lewis Hamilton selventää päätöstään antaa Unkarin GP:n kolmas sija Valtteri Bottakselle viimeisessä mutkassa. Britti sanoo, ettei usko katuvansa tekoaan myöhemmin. Samalla hän sanoo haluavansa voittaa mestaruuden ”oikealla tavalla”.

Bottas antoi aiemmin kilpailussa tietä Hamiltonille, jotta tämä voisi haastaa Ferrarit paremmalla vauhdilla. Hamilton ei pystynyt kuitenkaan uhmaamaan Ferrareita, joten hän luovutti paikan takaisin Bottakselle ennen ruutulippua.

– En tiedä tajuanko myöhemmin ampuneeni itseäni polveen, mutta sanoin jo vuoden alussa haluavani voittaa mestaruuden oikealla tavalla, Hamilton kommentoi.

– Uskon tehneeni siinä oikean ratkaisun. Olisi ollut tietenkin helpompaa tallin kannalta, jos olisimme olleet kahden sekunnin sisällä toisistamme, ja hän olisin vetänyt häntä perässäni. Nyt minun piti odottaa seitsemän sekuntia, ja laittaa talli vaikeaan asemaan, joten toimin harmaalla alueella.

– Toivottavasti se kuitenkin näytti, että olen sanani mittainen mies ja tiimipelaaja. Olen vain yksi tallin jäsenistä, ja mielestämme pelaamme paremmin yhteen kuin koskaan. Uskon, että tehdessäsi hyviä asioita elämässä, niin saat niitä myös takaisin. Tulevaisuudessa saan toivottavasti omani takaisin.