Sky Sports antoi Britannian GP:stä jälleen omat arvosanansa kuljettajille. Loistavasti yhdeksännestä ruudusta kakkoseksi ajanut Valtteri Bottas sain vain arvosanan 8,5.

Bottaksen edelle rankattiin täyden kympin saanut Lewis Hamilton, 9,5 saaneet Daniel Ricciardo ja Nico Hülkenberg sekä ysin saanut Kimi Räikkönen. Max Verstappen sai saman 8,5 kuin Bottas.

– Tämä ei ollut samanlainen viileä ja vakuuttava voittava ajo kuin Itävallassa, mutta Bottas osoitti, että hänellä on erilaisia aseita työkalupakissaan. Hän oli aggressiivinen mutta järjestelmällinen, taitava ja vakuuttava. Tällaiset suoritukset ovat varmasti tärkeitä, kun Mercedes tekee päätöksiä Bottaksen jatkosta.

– Aika-ajoon jäi paljon parannettavaa, etenkin kun siellä oli tulossa lähtöruuturangaistus. Bottas kuitenkin selvisi alkuruuhkista ja napsi yhdeksännestä ruudusta sijan kerrallaan. kaikkein lähinnä kolarointia hän oli Sebastian Vettelin kanssa. Kun Bottas lähti ajamaan Vettelin ohituksen jälkeen takaa Kimi Räikköstä, hän osoitti tiimiradiossa valtavaa tyyneyttä: ”puhukaa mahdollisimman vähän”, sivusto arvioi.

– Bottaksella oli ehkä onneakin kakkossijansa kanssa, kun Kimi Räikkösen rengas hajosi. Mutta nyt on selvää, että hän taistelee maailmanmestaruudesta: Bottas on enää yhden kisavoiton päässä kärkipaikasta. Kaikkien muiden on syytä olla varuillaan.