Vain vuorokausi siitä, kun Sauber vahvisti ettei, se aja ensi kaudella Hondan valmistamilla moottoreilla, talli ilmoitti jatkavansa yhteistyötään Ferrarin kanssa ensi kaudella.

Sauber talli on ajanut tällä kaudella Ferrarin valmistamalla moottorilla, joka on viime vuoden mallia. Ensi kaudeksi talli saa autoonsa uuden moottorin.

– Olen erittäin tyytyväinen saadessani ilmoittaa, että yhteistyötä moottorivalmistaja Ferrari Scuderian kanssa jatketaan useamman vuoden kattavan sopimuksen muodossa, hehkutti Sauberin tallipäällikkö Frederic Vasseur.

Sauberin yhteistyön jatkuminen Ferrarin kanssa tuo mielenkiintoisen lisän kuljettajaspekulaatioihin. Tallien yhteistyö saattaa johtaa siihen, että ensi kaudella nähdään joku Ferrarin junioirikuljettajista Sauberilla.

Vasseur myöntää, että Ferrarin Antonio Giovinazzi ja Charles Leclerc ovat potentiaalisia vaihtoehtoja ensi kauden Sauber-kuljettajiksi.

– Se vaihtoehto tulee varmasti olemaan osa keskusteluamme. Etenemme kuitenkin askel kerrallaan. Ensin moottorit, sen jälkeen kuljettajat.

Lähde: motorsport.com